meer website bezoekers

Meer website bezoekers

Wil jij meer bezoekers op je website? Meer klanten? Meer aanvragen? Meer verkopen?

Goed gevonden worden in Google

Om goed gevonden te worden in Google moet je website aan een aantal kenmerken voldoen;

 • Schrijf voor bezoekers, niet voor Google
  Websites die populair zijn bij bezoekers, worden nóg populairder doordat Google ze hoger plaatst. Zorg dus dat je goede informatie op je website hebt staan waar de bezoeker wat aan heeft. Een pagina met een onnatuurlijk hoge zoekwoord-dichtheid is voor bezoekers niet leuk om te lezen, en Google prikt er zo doorheen. Niet doen dus!
 • Minimaal 300 woorden goede content (inhoud) per pagina
  Pagina’s met meer inhoud worden beter gewaardeerd door Google. Teveel inhoud kan de bezoeker ook weer ‘afschrikken’, dus daar zul je een middenweg in moeten vinden.
 • Goede url’s / paginanamen
  Wie een domeinnaam heeft met een populair zoekwoord erin (bijv. www.omafietsen.nl), heeft al een streepje voor. Heb je dat niet, dan kun je nog steeds goed scoren door goede paginanamen te gebruiken. (bijv www.meerwebbezoekers.nl/omafietsen )
 • Gebruik goede meta-titles en meta-descriptions
  Geef elke pagina een unieke meta-title, waarin de zoekwoorden zijn verwerkt. En een meta-description die overtuigend is. Lees meer over meta-title & meta-description
 • Goede titel en subtitels
  Elke pagina dient een titel te hebben (H1 html code) en subtitels (H2 of H3). Google kan daardoor beter de inhoud van de pagina bepalen en het helpt de lezer de pagina snel te ‘scannen’.

Hulp nodig om meer bezoekers naar je website te trekken?

Om goed gevonden te worden in Google pas je de bovengenoemde punten toe in jouw website.
Lukt dat niet zelf, of heb je bij een gedeelte hulp nodig, dan kan Marijn Meiler / meerwebbezoeker.nl uitkomst bieden. Neem contact op zodat we de mogelijkheden voor jouw website kunnen bespreken.